![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoAR7yo_KZzYpQnHFhkAxnxtYP1iecQDOTBdZD62s8vOKXWhE3Mmm21e84NgAxLKdkRUv3RBbfXWhJeSxteAga6ixuuDKrYXJbVe3Pgb9bPBpv8pzGna5i83sL6lU9e1l9efIU3mFDx9hk/s400/fileto-kotopoulo-me-manitaria-kai-kari-210x150.jpg)
Υλικά:
Φιλέτο κοτόπουλο - 600 γρ
Μανιτάρια - 1-2 κουτιά
Κρέμα γάλακτος - 250 γρ
Αλάτι - πιπέρι -
Κάρυ - λίγο
Μουστάρδα - προαιρετικό
Σκόρδο - προαιρετικό
Οδηγίες:
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε πιο μικρά φιλετάκια , τα αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και λίγο κάρυ ίσα - ίσα να δώσει γεύση , τα περιχύνουμε με λάδι και τα αφήνουμε 1 ώρα να μαριναριστούν σε ένα μπώλ ή πιατέλα. Στην συνέχεια τα ψήνουμε σε ειδικό τηγάνι ή σε απλό αντικολλητικό μέχρι να ροδίσουν. Αφού ψηθούν τα αποσύρουμε από το τηγάνι και τοποθετούμε τα μανιτάρια κομμένα (αν είναι φρέσκα ακόμα καλύτερα) , λίγο λάδι , σκόρδο χονδροκομμένο (αν θέλουμε) και τα σοτάρουμε καλά. Ρίχνουμε και μία κουταλιά μουστάρδα , την κρέμα γάλακτος , αλατοπιπερώνουμε και ξαναβάζουμε μέσα τα φιλετάκια μας μέχρι να πήξει η σάλτσα ανάλογα με τα γούστα. Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι ή πατάτες.
http://chefoulis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου