Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΑ!ΠΑΙΔΙΚΆ ΈΠΙΠΛΑ ΦΤΙΑΓΜΈΝΑ ΑΠ΄ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΟΥ!


Τα παιδιά μας είναι ο κόσμος μας όλος! Ότι τους δίνει χαρά μία φορά εμάς μας δίνει 10!! Τα περισσότερα μικρά παιδάκια(για να μη πώ όλα) βρίσκουν μεγάλη χαρά στο να....αλωνίζουν στα πόδια μας στην κουζίνα και γενικά σε όλο το σπίτι! Τους αρέσει να μιμούνται όλες μας τις κινήσεις & τις συνήθειες! Κάνουν ότι μαγειρεύουν όπως εμείς,πώς καθαρίζουν,πώς κοιμούνται διαβάζοντας παραμύθι στην κούκλα τους όπως διαβάζουμε εμείς σε εκείνα..και πολλά πολλά άλλα...που ώς μαμάδες, σίγουρα όλες ζείτε παρόμοιες συμπεριφορές καθημερινά! 

Τα παιχνίδια τους τα βαριούνται εύκολα και θέλουν διαρκώς κάτι νέο να ασχοληθούν. Ιδέα!! Έχετε ένα παλιό επιπλάκι-κομοδίνο-τραπεζάκι-μπαουλάκι που δεν το θέλετε πιά?? Βάλτε όλη σας την καλλιτεχνία και φτιάξτε ένα θησαυρό για το παιδί σας! Είμαι σίγουρη ότι θα κατενθουσιαστεί μόλις δεί το νέο του παιχνίδι που θα είναι μάλιστα φτιαγμένο απο τα χεράκια σας! Δεν χρειάζονται ακριβά υλικά..μόνο φαντασία και ευρηματικότητα! 

-Μεταμορφώστε το παλιόμοδίτικο σύνθετο σε υπέρ-λούξ κουζίνα για την μικρή σας πριγκίπισσα! 



 -Ένα απλό τραπεζάκι απο το ΙΚΕΑ μεταμορφώθηκε σε τραπεζάκι/βοηθό για τους δικούς σας μικρούς βοηθούς στην κουζίνα!




 -To παλιό σας ντουλαπάκι ή τραπέζι για την τηλεόραση απέκτησε νέο ρόλο!!Παιδική κουζίνα για ατελείωτες ώρες μαγειρέματος!!! 




 -Tα κεφαλάρια απο το παλιό σας κρεβάτι έγιναν ένας ωραιότατος καναπεδάκος για παιδικό"καφέ"και κους κούς!:))(μπορείτε να χρησιμοποιήσετε & απλές παλέτες) 


 Οι ιδέες είναι ατελείωτες..! Φτιάξτε το δικό σας αριστούργημα και παίξτε μαζί τους!!

το είδαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου